Kampanjer

Home / Kampanjer

Kampanjer

Solflygets kampanjer

Solflyget tillhandahåller flera specialerbjudanden och kampanjer till attraktiva destinationer. Våra kampanjer kan även gälla resor med inriktningar såsom bröllopsresor och språkresor där vi kan erbjuda fördelaktiga priser. Här nedan finner du information om våra aktuella kampanjer.

Kampanjer på resor i undervisningssyfte

Språkresor för unga
För den som vill utveckla sina språkkunskaper, träffa nya människor och samtidigt vara med om ett utlandsäventyr, kan en språkresa vara någonting att satsa på! En språkresa ger dig möjligheten att prova på studentlivet i ett annat land och ofta blir den ett minne för livet. Genom att träna språket där det talas, får du en chans att maximera dina språkkunskaper och samtidigt ha roligt på bortaplan. Många är av den meningen att detta är det mest effektiva sättet att lära sig ett nytt språk, då du får praktisk träning i vardagstal och samtidigt lär dig om ett annat lands kultur och traditioner.

Med oss får du åka till en attraktiv destination, inom eller utom Europa, bo hos en lokal värdfamilj eller hos språkresearrangören, och samla på dig värdefulla erfarenheter du inte skulle kunna få någon annanstans. Språkresor är ett unikt äventyr där unga får möjlighet att bygga på sina språkkunskaper samtidigt som de knyter nya kontakter för livet.

Det finns språkresor tillgängliga för åldrarna 10-19 år. Solflyget tillhandahåller ett brett utbud av attraktiva destinationer över hela världen. Destinationen, kurstyp, aktivitet, omfattning och val av boende bestämmer du själv.

Det behövs inga förkunskaper i det aktuella inlärningsspråket för att åka på språkresa. Det enda som behövs är lusten att lära!

Språkkurser för unga och vuxna
Vill du lära dig ett nytt språk och samtidigt ha kul på köpet? Genom att åka på språkkurs till landet där språket talas, får du en inblick i landets kulturliv samtidigt som du lär dig den lokala slangen. Dessutom lär du dig språket fortare än vad du skulle ha gjort vid studier hemma i Sverige.

Idag arbetar vi allt mer nationsöverskridande, och efterfrågan på flerspråkiga yrkesmänniskor har därmed ökat. Språkkunskaper är användbart genom livet, och gör att du får mer utav dina utlandsresor. Solflyget erbjuder språkkurser till flera attraktiva destinationer till olika nivåer och omfattningar. Utöver språkkunskaper, får du dessutom lära dig om landets samhälle och kultur.

Destination, boende, skola samt kursens nivå och omfattning avgör du själv, men vid behov kan skolan hjälpa dig att välja vilken typ av kurs som passar dig bäst. Det finns kurser för såväl nybörjare som mer erfarna, varav förkunskaper i språket inte är nödvändigt.

Kampanjer på resor i kärlekens tecken

Bröllopsresor och smekmånader
Solflyget erbjuder bröllopsresor och smekmånader till soliga och romantiska destinationer över hela världen – från strandhäng i vackra Kenya till pyramidskådning i anrika Egypten. Oavsett om det handlar om giftermål, äktenskapsförnyelse eller smekmånad, så finner du den ultimata kärleksresan hos Solflyget!

Vi på Solflyget ordnar vi allt inför din resa. Det betyder att du, genom att boka en bröllopsresa eller smekmånad hos Solflyget, överlåter organiseringen till resebyrån, så att du slipper stressen och istället kan njuta fullt ut av semestern. Solflyget har lång erfarenhet av bröllopsresor och smekmånader, och är måna om att du och din partner ska få en oförglömlig resa.

Solflyget tillhandahåller flera kampanjer