Resor

Home / Resor

Resor

Solflygets resor

Solflyget är den svenska resebyrån med fokus på resor till soliga och exotiska resmål. Vi vet vad det innebär att leva i Norden och därför förstår vi också våra kunder väl. Vintern är lång, kall och mörk och därför vill vi på Solflyget hjälpa våra kunder att komma till solen och värmen åtminstone någon gång per år. Vårt syfte är helt enkelt att tina upp frusna svenskar samt förse dem med energi, glädje och äventyr i ett varmt och soligt land.

Solflyget anordnar resor till flera soliga länder. Bland våra mest populära resmål hör Thailand, Kenya och Egypten. Resmålen är speciellt utvalda för att vara så solsäkra som möjligt då vi vill vara säkra på att våra kunder får den semester de önskar sig. En annan faktor som är betydande i vårt val av resmål för våra kunder, är utbudet av spännande och intressanta aktiviteter som finns att göra på plats. Vi säkerställer bland annat att spektakulära naturupplevelser kan avnjutas på nära håll. Det kan handla om att det finns korallrev som erbjuder snorkling i världsklass eller att det finns exotiska djur som kan upplevas via safari i djungel eller på savannen. Det är också viktigt att man ska kunna resa med barn till våra resmål.

Vi har även kunder som efterfrågar kulturella äventyr. Det kan exempelvis handla om att uppleva kulturens vagga vid Nilens stränder där de forna egyptierna en gång byggde pyramider och tempel. Vi anordnar då utflykter så att våra kunder får uppleva allt detta på ett unikt och tilltalande sätt.

En annan specialitet som vi kan erbjuda är språkresor för ungdomar samt språkkurser på plats i landet för lite äldre ungdomar eller vuxna. Vi kan erbjuda färdiga paketresor men även skräddarsydda resor för den som har speciella krav eller önskemål.

Många av våra kunder vill resa utomlands till solen och äventyret för att fira något speciellt. Det kan vara en födelsedag eller en smekmånad. Vi är experter på att paketera en gemensam upplevelse, som är skräddarsydd och personlig, oavsett om kunderna är ett nyförälskat par eller om det rör sig om ett stort sällskap med familjemedlemmar och vänner från flera generationer.

Eftersom vi är en liten resebyrå så är varje kund viktig för oss. Vi vill att alla våra resenärer, utan undantag, skall komma hem efter sina resor och vilja rekommendera oss för familj, vänner och bekanta. Därför anstränger vi oss lite extra för att göra våra kunder nöjda.

Nu hoppas vi på Solflyget att vi ska få chansen att sätta ihop en resa till Dig, då du vill lämna Sverige för äventyr eller förkovring, nästa gång!

Solflyget tillhandahåller resor till varma och exotiska destinationer